Nimimerkit

Verkkoyhteisö

Konferenssin takana olevat järjestäjät käyttävät verkkoyhteisötyökalua tapahtumaverkostosovelluksessaan ja verkkosivustollaan luodakseen tämän yksinoikeuden tarjoavan online-alustan tapahtuman kävijöille. Järjestäjät päättivät tässä tapauksessa tehdä yhteisöstä yksinoikeuden tapahtuman rekisteröijille, mikä tarkoittaa, että vain ne, jotka olivat ilmoittautuneet tapahtumaan, pääsivät osallistumaan ja kommunikoimaan muiden osallistujien kanssa. Tapahtumienhallintaohjelmistosi pitäisi olla helppo toteuttaa tällainen online-alusta. Olipa kyse sovelluksen tai verkkoyhteisön kautta, tämä vinkki auttaa varmasti verkottumaan seuraavassa tapahtumassa.

Nimimerkit

tapahtuma

Nimimerkkejä vaaditaan useimmissa tapahtumissa. Vaikka vakionimi ja yritys kannustavat osallistujia yhdistämään, miksi et lisää houkuttelevampaa ominaisuutta? Harkitse värikoodausta tapahtumaroolin (osallistuja vastaan ​​puhuja), työteollisuuden tai istuntokappaleen perusteella. Mene ylimääräinen maili hyödyntämällä nimimerkkejä eksklusiivisella tapahtumakäytöllä – yllättävää breakout-istuntoa merkin väreillä, piilotettua tapaamispaikkaa tapahtumakortin takana tai jopa alennusta kahvin saamiseksi vastaavalla merkillä!

Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Työllistä keski-istunnon aktiviteetteja

Osallistujat istuvat lukuisten istuntojen läpi koko tapahtuman ajan. Pyydä kaiuttimia olemaan vuorovaikutuksessa osallistujien kanssa istunnon puolivälissä tapahtuvilla aktiviteetteilla, kuten kyselyillä, breakout-ryhmillä ja istuntoarvioinneilla. Nämä osallistavat jäänmurtajatoimet kannustavat osallistujia jakamaan ja vertailemaan vastauksia, mikä on erityisen arvokasta silloin, kun istunnot ovat suuria ja breakout-ryhmät voivat olla tehottomia. Sen sijaan, että puhutaan osallistujien kanssa, puhujilla on mahdollisuus käydä heitä mielekässä keskustelussa.

Optimoi tapahtumapaikan asettelu

 
Tapahtumapaikan ulkoasuun saakka tapahtuma voi olla joko rohkaisevaa tai rohkaisevaa ihmisiä verkostoitumaan. Varmista, että tapahtumapaikka on navigoitavissa. Näin varmistetaan, että osallistujat eivät vie aikaa karttaa purkamalla, kun he voivat kehittää yhteyksiä.

Tapahtumapaikan takana olevan tärkeyden vuoksi SaaStr Annual 2019 on päivitetty 3x isompaan tapahtumapaikkaan kuin aiempina vuosina. Lisätilan avulla järjestäjät voivat toteuttaa mentorointiistuntoja, braindaateja ja kokouskeskuksia (lisää molemmista myöhemmin). Paikkakunnan suunnittelu voi rohkaista vuorovaikutusta pelaamisen, vuorovaikutteisten istuinmallien ja yksinoikeuden avulla. Jopa ympäristönäkökohdat, kuten valaistus ja musiikki, pelaavat roolia!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *